:feel free to click me:

Sunday, 30 September 2018

:Hurayyyyy SALE:

Assalamualaikum uollsss
Hurayyyyyy
Sis Mun nak bagitahu ni 
kite ade buat SALE untuk barang barang di bawah
SALE berlangsung sampai lah 30 September 2018 yeeeeee



CPG Compact Powder RM39.90
CPG Brow Definer RM19.90
CPG Foundation Liquid RM59.90

Dexandra New Pack RM 41
Ferrarosa Makeup Water Melter RM79
Niqrees RM70
Nucifera RM70

Syok Mascara RM48
Charms Starglow RM45

Sobella Eyeshadow RM39
Sobella Lipmatte RM38

Sixteen Eyeshadow RM10.00

Herv Cleansing Oil RM79

* Harga yang tertera tidak termasuk postage tau

nak beli jom wasap sis mun 012-4787173
jangan malu jangan segan
harga murah sangat dah niiiiiiii
nanti tak dapat dah harga SALE begini

Friday, 21 September 2018

:Sobella Eyeshadow Stick:


đź’‹SOBELLA EYESHADOW STICKđź’‹
MAJESTIC MERMAID EYESHADOW

Apa yang best eyeshadow stick ni??

✔ Eyeshadow stick pertama di Malaysia
✔ Sesuai untuk Beginner
✔ 4 warna yang cantik
✔ Creamy texture
✔ More pigmented
✔ Longlasting
✔ Serbuk eyeshadow tak jatuh2
✔ Mesra poket - buh jer dalam beg 
✔ Jimat masa - dua minit jer pakai, seminit sapu, seminit blend.
✔ Suami tak marah lagi - Takda lagi dengar suami cakap "Yang,lambat lagi ke nak siap?"
✔ Mesra wudhu - senang dicuci










Eyeshadow stick yg kelihatan glitters/shining & heavy , 
Tapi tekstur die sgt moist dan pigmented. 
Sebab tue bile uols apply kt mata, waena die tak jatuh (xberhabuk), 
dan tak ganggu look korang tak comot pun

Memang berbaloi sangat RM39 sahaja 

Yang EXTRA BEST nye senang nak pakai, senang nak blend , 
senang nak bawak pergi travel atau hang out ❤️ lebih2 kalau uolls rushing bila tengah bersiap


Pilihan warna Sobella Eyeshadow Stick








Harga RM39 sahaja tau
nak boleh wasap sis mun 012-4787173